Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri

Fernandes, Quaresma'dan özel isteği

|| Son güncelleme
Beşiktaş’ta 3 sezon görev yapmasının ardından 2 yıl önce Lokomotiv Moskova’ya transfer olan Manuel Fernandes, Siyah-Beyazlılar’la oynayacakları UEFA Avrupa Ligi mücadelesi öncesinde vatandaşı Ricardo Quaresma’dan özel bir istekte bulundu.

Önceki gün yaptığı açıklamada Türkiye’deki günlerini özlediğini söyleyen 29 yaşındaki futbolcu, Quaresma’dan Rusya’ya gelirken baklava getirmesini istedi.

Kara Kartal’da bir dönem beraber oynadığı yakın arkadaşı Fernandes’in bu isteğini geri çevirmeyen Q7’nin kulübün malzemecileri aracılığıyla tatlıları aldığı ve bugün Rusya’ya götüreceği öğrenildi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
‘Mutluluk duyacağım’

Manuel Fernandes, Beşiktaş’la Lokomotiv Stadı’nda oynanacak mücadele öncesinde eski takımıyla karşılaşacağı için çok mutlu olduğunu söylemişti. Fernandes, “Onlara karşı oynamak benim için büyük bir deneyim olacak. Bunun hem iyi hem de kötü yanları var. Eski takım arkadaşlarımı tekrar görmekten mutluluk duyacağım ama sahada arkadaş değil rakip olacağız” ifadelerini kullanmıştı.

Haber; Vatan
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön