Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Formula 1 dünyasını sarsan haber!

Formula 1 dünyasını sarsan haber!

SPORX DIŞ HABERLER- Almanya grand-prix'sinin Formula 1 takviminden çıkarılması, organizasyon tarafından resmi olarak açıklandı.

Geçmiş yıllard Almanya olarak Hockenheim'ı ve Avrupa olarak Nürburgring'i düzenleyen "Avrupa'nın en büyük ekonomisi", böylece yarış takviminden tamamen çıkmış oldu.

Formula 1 komisyoneri Bernie Ecclestone, 100 milyon dolarlık rüşvet davası nedeniyle Almanya'da tartışılır hale gelmişti. Son gelişmeler üzerine yorum yapan Ecclestone; "Bir daha Almanya ile kontrat yapacağımız sanmıyorum. Son yaşanan olaylar, Formula 1'in marka değeri açısından tam bir felaketti." ifadelerini kullandı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Öte yandan, Avrupa'nın en büyük iki ekonomisi olan Almanya ve Fransa, 1955'den sonra ilk kez Formula 1 takviminde yer almadı.

Haber; Sporx.com dış haberler
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön