Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri
Fransız futbol dünyasında kriz

Fransız futbol dünyasında kriz

Fransa Futbol Federasyonu (FFF), Profesyonel Futbol Ligi (LFP) İcra Kurulu'nun gelecek sezondan itibaren birinci ve ikinci ligden ikişer takımın düşürülmesiyle ilgili kararını iptal etti.

Karara tepki gösteren LFP Başkanı Frederic Thiriez, konuyla ilgili basına yaptığı açıklamada, federasyonu sorumsuzlukla suçladı. Federasyonun "vahim bir karar aldığını" kaydeden Thiriez, itirazlarını Danıştay Mahkemesi'ne taşıyacaklarını söyledi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Fransa Futbol Federasyonu Başkanı Noel Le Graet ise konuyla ilgili bazı kulüplerin itirazlarına dikkati çekerek, kümeden düşme ve çıkma konusuyla ilgili kararı aceleye getirmek istemediklerini ve bununla ilgili kararı, bütün tarafların görüşünü aldıktan sonra gelecek yıl vermek istediklerini belirtti.

Fransa'da şu ana kadar sezon sonu 3 takım küme düşüyordu.

Haber; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön