Beşiktaş'ta 4 koldan transfer operasyonu!
SPORX AI BAKIŞI
6
BEŞİKTAŞ'TA HEDEF ŞAMPİYONLUK FORVETİ!
Beşiktaş, yeni sezon öncesi santrfor transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlılarda dört farklı yıldız golcü gündemde yer alırken yönetim, en geç 10 gün içinde forvet transferini sonuçlandırmayı hedefliyor.
5
OH YETERLİ GÖRÜLMÜYOR
Güney Koreli Oh'u tüm sezon için yeterli görmeyen Beşiktaş yönetimi ve teknik heyeti, hücum hattına üst düzey bir takviye yapmak için yoğun mesai harcıyor. Siyah-beyazlılarda dört farklı isim için temaslar sürerken, farklı transfer formülleri masada bulunuyor.
4
ADALI'NIN GÖZDESİ SÖRLOTH
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı'nın uzun süredir Alexander Sörloth'u kadroda görmek istediği belirtildi. Ancak Atletico Madrid'in 35-40 milyon Euro seviyesindeki bonservis beklentisi ve Norveçli golcünün yüksek maaş talebi transferin önündeki en büyük engeller olarak gösteriliyor.
