Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Fenerbahçe'de elde var hüzün

12

FENERBAHÇE'DE ELDE VAR HÜZÜN

Şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe'de başarısızlığın fatura sahibini arıyor. Büyük umutlarla takımın başına getirilen Jorge Jesus'un saha kenarında, yönetimin de saha dışında yaptığı zincirleme hatalar dikkat çekiyor. İşte şampiyonluk hasretini 10. yıla taşıyan o hatalar:

FENERBAHÇE'DE ELDE VAR HÜZÜN
11

JESUS’UN HATALARI

Adaleti sağlayamadı. Arda Güler ve Miha Zajc gibi yetenekli oyuncuları rotasyonda kullandı. Arda yarıştan koptuktan sonra Ali Koç'un baskısı ile 11'de yer buldu. Forma adaletine oyuncuların inancı kalmadı ve yerli oyuncuları küstürdü. Bazı formsuz oyuncular üzerinde gereğinden fazla ısrar etti.

JESUS’UN HATALARI
10

İNADI KAYBETTİRDİ

Üçlü savunma ve rotasyon inadı özellikle kritik maçlarda çok can yaktı. Trabzon (D), G.Saray ve Beşiktaş maçları kaybedildi. Sürekli kadroyu değiştirdi, bu başlarda alkış alsa da kadro istikrarı ilerleyen haftalar mumla arandı. Doğru 11'ini lig bitiminde bulabildi. İş işten geçti.

İNADI KAYBETTİRDİ
Sporx Anasayfasına Dön