Galatasaray'da Uğurcan Çakır planı
G.SARAY'IN KALECİ TERCİHİ!
Şampiyonluğa ilerleyen Galatasaray'ın bu sezon kaderini kaleci tercihi belirledi. Ederson'un iki ay peşinden koşan sarı-kırmızılılar, son anda başkan Dursun Özbek'in hamlesiyle Uğurcan Çakır'ı kadrosuna kattı.
UĞURCAN DAMGA VURDU
Ederson yediği hatalı gollerle Fenerbahçe'yi zirvede tutamadı, Uğurcan ise kurtarışlarıyla hem Şampiyonlar Ligi hem Süper Lig'e damgasını vurdu.
DEVLERİN İLGİSİNİ ÇEKTİ
Galatasaray'ın 23 golle ligin en az gol yiyen takımı olmasını sağlayan milli kaleci, Avrupa arenasında sergilediği performansla devlerin ilgisini çekti.
INTER'E RET KARARI
Inter uzun süredir takip ettiği Uğurcan Çakır için sezon sonunda girişimde bulunacak. İtalyan ekibinin ilgisini doğrulayan Galatasaray cephesi ise Uğurcan'ı satmayı düşünmüyor.
ZAM YAPILACAK
Barış Alper'de olduğu gibi başarılı kalecinin sözleşmesine performans odaklı zam yapılacak.
YÜZDE YÜZ ZAM
110 milyon TL'ye sarı-kırmızılı kulübe imza atan Uğurcan'ın ücretine yüzde yüz oranında zam yolda. [Sabah]
