Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor

Eurovision Şampiyonu Dara'dan Galatasaray sürprizi

35

GALATASARAY'DA DARA SÜRPRİZİ

Eurovision Şarkı Yarışması'nda "Bangaranga" şarkısıyla tarihi bir zafere imza atarak Bulgaristan'a ilk şampiyonluğunu getiren pop yıldızı Dara'nın, büyük final öncesinde Türk hayranlarına yönelik yaptığı özel jest ortaya çıktı.

GALATASARAY'DA DARA SÜRPRİZİ
34

GALATASARAY FORMASI GİYDİ

Güzel şarkıcı, Viyana'daki dev final öncesinde İstanbul'da kendisini desteklemek için bir araya gelen hayranlarının düzenlediği Eurovision etkinliği için telefonunun karşısına geçti. Üzerine giydiği Galatasaray formasıyla dikkat çeken Dara, çektiği video mesajla Türk müzikseverlerin kalbini fethetti ve yarışma öncesinde Türkçe kelimelerle seslenerek destek çağrısında bulundu.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

https://x.com/sporxekstra_/status/2055987352535720394

GALATASARAY FORMASI GİYDİ
33

"BANA OY VERİN"

Ünlü sanatçı, şampiyonluk ipini göğüslemeden hemen önce kaydettiği görüntülerde mesajına Türkçe olarak "Merhaba Türkiye, nasılsınız?" diyerek başladı. Sözlerinin devamında o gece büyük finalde sahne alacağını hatırlatan Dara, "Ben Dara. Bu akşam Eurovision büyük finalinde sahne alıyorum. Eğer benimle birlikte 'Bangaranga' diye coşmak istiyorsanız, 12 numara ile Bulgaristan'a oy verebilirsiniz!" ifadelerini kullandı.

\
Sporx Anasayfasına Dön