Fenerbahçe aradığını Brezilya'da buldu!
Yönetim, bu sezon küme düşen Gremio’da forma giyen Ferreira’yı takibe aldı. Oyuncu ayrılığa sıcak, Kanarya 8 milyon Euro’luk bonserviste indirim yaptırmanın hesabında.
F.BAHÇE'DE GÜNDEM HOCA VE TRANSFER
Süper Lig'de ilk yarıyı Yeni Malatyaspor galibiyetiyle kapatan Fenerbahçe'de gündem; öncelikle yeni bir teknik adama imza attırmak. Bu yöndeki arayışları süren yönetim, diğer yandan da kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına başladı.
FERREIRA'YI TAKİBE ALDILAR
Sarı-lacivertliler, bu sezon küme düşen Brezilya Ligi'nin köklü kulüplerinden Gremio'nun kanat oyuncusu Ferreira'yı takibe aldı. 24 yaşındaki oyuncu için kulübüyle pazarlıklara başladı.
8 MİLYONU ÖDERSE ALIR
Ferreira'nın bonservisi 8 milyon Euro... Bu bedelin yarısının Gremio kulübüne, diğer yarısının ise oyuncunun yüzde 50 haklarını elinde bulunduran şirkete ödenmesi gerekiyor. Ferreira için bu bedel ödenirse, pazarlıksız olarak oyuncu kadroya katılabiliyor. Bonservisini düşürmek içinse pazarlıklar sürüyor.

