İbrahim Kutluay: "Hakemler Fenerbahçe'yi maça yaklaştırmadı"
İBRAHİM KUTLUAY'DAN AÇIKLAMALAR
Fenerbahçe'nin eski milli basketbolcusu İbrahim Kutluay, Olympiakos maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
"İYİ OYNAMADIĞIMIZ GERÇEĞİNİ SÖYLEMEK LAZIM"
"HAKEMLERİN STANDART FARKI; HER ŞEY ORGANİZE!"
RİTİM BOZULDU, DÜZENDEN ÇIKTIK"
JANTUNEN İSABET BULAMADI, HALL FELAKET OYNADI"
"Jantunen isabet bulamadı. Devon Hall felaket oynadı. Bir kişiye veya herhangi birine sorumluluk yıkmak doğru değil. Olympiakos daha motiveydi, daha çok istedi. Kazandılar."
"BU ŞARTLAR ALTINDA KAZANMAK ÇOK ZORDU"
"Bu Olympiakos'u hiçbir takım 2-3 oyuncuyla yenemez. Skor dağılımı yapmak önemli. Tucker çok önemli sayılar bulamadı. Baldwin'den, Melli'den, Birch'den katkı alamadık. Tarık ve De Colo sadece. Bu şartlar altında kazanmak çok zordu. Bench katkısı hiç alamadık, onlar çok iyi katkı aldı. Alec Peters kenardan kaçırmadan attı. Fournier de aynı şekilde. Zordu zaten. "
"HER ŞEY ORGANİZE EDİLMİŞ"
"HAKEMLER F.BAHÇE'Yİ MAÇA YAKLAŞTIRMADI"
"Son çeyrekte farkları 3-4'e indirseydik maç başka yere giderdi. Bartzokas'ın kenardaki yüz ifadesini görmeniz lazımdı. Fenerbahçe'yi maça yaklaştırmadı hakemler."
"İSTEDİĞİMİZ ATIŞLARI BULDUK, KAÇIRDIK"
"Jantunen şut sokamadı 1 tane, Hall sokamadı. Bölük pörçük Horton-Tucker. Fenerbahçe aslında atışları buldu, bomboş atışlar. Bir koç daha nasıl güzel set çizebilir. Jantunen 5 tane boş şut kaçırdı. Biz istediğimiz atışları bulduk, kaçırdık."
"BİZ HEP B HEP C PLANINA GİTTİK"
