Levent Tüzemen: "G.Saray çaresiz bıraktı"
LEVENT TÜZEMEN YAZDI
Spor yazarlarından Levent Tüzemen, Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği mücadeleyi Sabah'taki köşesinde değerlendirdi. Yazının tamamını Sabah gazetesini satın alarak okuyabilirsiniz.
"ÇOK İYİ HAZIRLANMIŞLAR"
Galatasaray, taraftarıyla, hocasıyla ve futbolcularıyla derbiyi kazanmak için kafaca çok iyi hazırlanmış. Oyunun ilk dakikasından itibaren kontrolü ele geçirdiler, Beşiktaş'ın kanatlarına özellikle N'Koudou'ya hızlı atak yapacak geniş alanlar bırakmadılar. Maç boyunca önemli işler yapmayan Barış Alper, ilk 11'in riskli oyuncusuydu ama İcardi'nin ilk golünde topu kafa ile indiren isim oldu.
"SAVUNMANIN DİKKATSİZLİĞİ"
Okan hocanın ısrarla "Kenardan arka direkte boşta bir Beşiktaşlı var ona dikkat edin" uyarılarına rağmen Cenk Tosun'un golü Galatasaray savunmasının dikkatsizliğinin göstergesiydi.
