Levent Tüzemen: "Icardi 9 oyuncuya bedel"
TÜZEMEN'DEN G.SARAY YORUMU
Levent Tüzemen, Sabah'ta Galatasaray'ın gündemiyle ilgili sorulara cevap verdi. Tüzemen'in sözlerinin tamamına gazeteden ulaşabilirsiniz.
"FENER AĞLAMA" ÖNE ÇIKTI NE SÖYLERSİNİZ?
Cumartesi günü Florya'da bir organizasyon yapıldı. Tam bir karnaval havasında geçti. Oyuncular, çocuklar, başkan, yönetim, teknik kadro... Ama "Fener ağlama" şarkısı ön plana çıktı. Neler söylersiniz bu konuyla ilgili?
"G.SARAY YÖNETİMİNİN HER ADIMI ARAŞTIRILIYOR"
LEVENT TÜZEMEN: "Galatasaray yönetiminin attığı her adım, sarf ettiği sözler didik didik araştırılıyor ve bilerek gündem haline getirilmeye çalışılıyor. Çoğunda da algı operasyonları ön plana çıkıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un divan toplantısında Galatasaray için sarf ettiği 'malum takım' ifadesi ve 'Seçim sonrası Florya ile ilgili hesap soracağım' tehdidi maalesef medyada ve televizyonlarda gündem oluşturmuyor ama Galatasaray Başkanı'nın küfür etmeden bir şarkıya ritim tutması, hemen her yerde köpürtülüyor. Asıl sorun, medyaya kapalı, özel alanda yaşanan bu görüntünün sosyal medyaya sızdırılmasıdır. Üstelik bunu yapan kişi, videoyu çekerken başkan Özbek'i de zoomluyor. Ben başkanın yerinde olsam bu kişiyi mahkemeye veririm. Dursun Özbek'e de bir önerim var, özel-tüzel nerede olursanız olun kimseye malzeme vermeyin. Çünkü başkalarının ağır suçlamaları gündem olmazken, sizin kaşınızı, gözünüzü oynatmanız bile algı operasyonu haline getiriliyor."
