Neymar'ın aldatma sözleşmesi ortaya çıktı!
Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal'de forma giyen Neymar'la ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Brezilyalı futbolcunun, ünlü bir cinsel içerik üreticisinden çıplak fotoğraf istemesinin ardından ilişkisi sona erdi.
NEYMAR - BIANCARDI İLİŞKİSİ BİTTİ
Jorge Jesus yönetimindeki Al Hilal'in yıldızı Neymar'la ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Bruna Biancardi ile kısa süre önce bir bebek sahibi olan Neymar, sevgilisinden ayrıldı. Bruna Biancardi, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ayrılık haberini resmen doğruladı.
"AYRILDIK"
Neymar'dan ayrılan Bruna Biancardi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Bu özel bir konu ancak sık sık haberlerle, şüphelerle ve şakalarla anıldığım için bir ilişkim olmadığını size bildirmek isterim. Biz Mavie'nin ebeveynleriyiz ve ayrıldık. Umarım artık beni bu kadar sık haberlerle ilişkilendirmezsiniz. Teşekkür ederim."
İHANET İDDİASI
İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre; Neymar, sevgilisi Bruna Biancardi'yi çok sayıda kadınla aldatmakla suçlandı. Brezilyalı bir cinsel içerik üreticisinden Neymar'ın çıplak fotoğraf istediği belirtildi.

