Okan Buruk: "Fenerbahçe'yi yenince ne diyecekler!"
Başkan Dursun Özbek'in tam destek verdiği Okan Buruk, "Üst üste çok yıpratıcı maçlar oynadık. Sakatlıklarına rağmen bandajla, iğne tedavisiyle sahaya çıkan oyunculara bu kadar yüklenmek yanlış. Fenerbahçe'yi yendiğimizde ne diyecekler?" yorumuyla sitemini dile getirdi.
OKAN BURUK'TAN FLAŞ SÖZLER
Üst üste gelen puan kayıplarının ardından Galatasaray'da işler bir hafta içinde tersine dönünce, takımın üzerinde karabulutlar dolaşmaya başlamıştı. Başkan Dursun Özbek de hafta başında Kemerburgaz'a giderek, Teknik Direktör Okan Buruk'la bir durum değerlendirmesi yaptı.
SİTEM ETTİ
O toplantının detayları Sözcü gazetesinde yer aldı. Başkan Özbek, Buruk'a tam destek verirken, tecrübeli teknik adam yaşanan duruma şu sözlerle sitem etti:
"BU ÇOCUKLAR ROBOT DEĞİL"
"Bu çocuklar robot değil. Bu sezon 12 Şampiyonlar Ligi maçı oynadılar. Juventus ve Liverpool eşleşmeleri de fiziksel ve mental olarak bizi çok yıprattı. Milli ara dönüşünde Trabzonspor ve Göztepe gibi ligin en zorlu iki deplasmanına çıktık. Üç gün sonra da fiziksel olarak yıpratıcı bir Kocaeli takımı ile oynadık."

