Okan Buruk'tan Icardi'ye: "Formaya hazır ol!"
Galatasaray'ın hocası Okan Buruk, Kayserispor karşılaşmasında 11'de değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. 9. haftayı BAY geçen Galatasaray'da, Sarı-Kırmızılılar karşısında gol arayacak isim sürpriz olabilir.
5
G.SARAY'DA KAYSERİ'YE KARŞI FORVET SÜRPRİZİ
Süper Lig'de haftayı BAY geçen ve önümüzdeki hafta oynanacak Kayserispor deplasmanına hazırlanan Galatasaray'da, teknik patron Okan Buruk kadroda ciddi bir güncellemeye hazırlanıyor. En önemli değişikliklerden biri de forvet hattında yaşanacak gibi görünüyor.
4
DÖNDÜKTEN SONRA ÇOK FARKLI
Adana Demirspor deplasmanı öncesi son anda sakatlanarak kadrodan çıkarılan, ardından ülkesine giden Mauro Icardi'nin, üç günlük izin sonrası Türkiye'ye döndüğü andan itibaren çok farklı bir görüntü sergilediği öğrenildi.
3
ICARDI İLE ÖZEL GÖRÜŞME
Antrenmanlarda çok disiplinli ve istekli çalıştığı, özellikle çift kale maçlarda eski formunu yakaladığı belirtilen Icardi ile Okan hocanın özel bir görüşme yaptığı belirtiliyor.
