Osman Şenher'den Galatasaray değerlendirmesi!
G.SARAY DEĞERLENDİRMESİ
Milliyet Gazetesi yazarı Osman Şenher, Süper Lig'de en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde liderlik koltuğunda oturan sarı-kırmızılı takımın kupa müsabakasındaki performansını masaya yatırdı.
"AVRUPA SEVİYESİNDE OYUNCULAR"
"Süper Lig’in ikinci yarısı bugün başlıyor. İyi, kötü her takım hakkında fikir sahibi olduk. Okan Buruk’un Galatasaray’ının neler yapabileceğini hepimiz gördük. Icardi, Mertens, Oliveira, Torreira ve Boey beraber oynadığı zaman takımın oyun kalitesi tamamen değişiyor. Bu futbolcuların hepsi Avrupa’nın üst düzey takımlarının oyuncuları seviyesinde. Bu artık kesin anlaşıldı. Sakatlıklar, cezalılar olup da bu isimlerden bir-ikisi oynamadığı zaman oyun kalitesi tamamen düşüyor.
"YUNUS HAYAL KIRIKLIĞI YARATTI"
Okan Buruk alternatifler yaratmak istiyor. Bunun için de çok mücadele ediyor. Son Alanya maçında Yunus hayal kırıklığı yarattı. Hocası ısrarla Yunus’u kazanmak istiyor. Fakat Yunus’un performansı maalesef takımın çizgisine bir türlü gelemiyor. Rashica, Emre Taşdemir’in önünde duvar olurken, Alanya ataklarını karşılarken, maalesef Yunus, Dubois’e yardım etmek için bir kere geriye gelmedi, gelse de faydası olmadı. Bundan sonraki maçlarda bir daha ilk 11 şansını zor bulur.
