Tedesco'nun Fenerbahçe'deki 5 kritik hatası
Son haftalarda puan kayıpları yaşayan Fenerbahçe’de eleştiriler teknik direktör Domenico Tedesco’ya yöneldi.
TEDESCO'DAN 5 KRİTİK HATA
Fenerbahçe, Tedesco yönetiminde Süper Lig ve Avrupa Ligi’nde iyi bir başlangıç yapmış olsa da son maçlarda alınan beraberlikler eleştirileri artırdı. Futbol otoriteleri, takımın kaybettiği puanlarda İtalyan teknik adamın hatalarının etkili olduğunu düşünüyor. İşte öne çıkan 5 sorun:
1-) KADROYU ETKİN KULLANAMADI
Süper Lig’in en geniş kadrolarından birine rağmen oyuncularını doğru şekilde değerlendiremiyor. Derbide temposuz En-Nesyri’yi ilk 11’de sahaya sürmesi, Fenerbahçe’nin hücum gücünü azalttı ve Galatasaray’ın işini kolaylaştırdı.
2-) DEĞİŞİKLİKLERDE GEÇ KALDI
Galatasaray maçında yanlış 11 ile sahaya çıkan Tedesco, oyuncu değişikliklerinde gecikince takımın performansı olumsuz etkilendi. En-Nesyri ve Kerem 63. dakikaya kadar sahada kaldı; ancak Duran ve Talisca 63’te, Oğuz ve Fred 79’da, Levent 89’da oyuna girince üstünlük ele geçirildi ve beraberlik golü geldi.
