Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor

Transfer gündemi

8

YENİDEN JULİO BAPTİSTA (FOTOMAÇ) Roma taraftarlarının sitesi Forza-Roma?da sezon sonunda takımdan ayrılması muhtemel oyuncularla ilgili gazetecilerle röportajlar yapıldı. Julio Baptista için konuşan ve adı açıklanmayan gazeteci onu "Everton, Sevilla, A.Madrid ve Fenerbahçe" istiyor diye yorum yaptı. Julio'nun "Roma benim için bitti " dediğinin de sitede altı çizildi. Bilindiği gibi Fenerbahçe yıldız oyuncu için devreye girmiş, sezon sonu için ön çalışma yapmıştı.
7

ASLAN'IN SON GÖZDESİ (FOTOMAÇ) İtalyan Sport Vai kanalı Arjantin'in Gimnasia La Plata takımında forma giyen 22 yaşındaki Fabian Rinauda için G.Saray'ın da devreye girdiğini yazdı. Valencia ve Juventus'un ardından G.Saray'ın da genç ön liberoyu izlemeye aldığı iddia edildi. Bu arada Rinauda için Valencia'nın 6 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği bildirildi.
6

SAHİBİNDEN SATILIK SAMBACI (SABAH) Galatasaray'dan bir yıldız daha kayıyor. Sezon başında Leo Franco ile birlikte Florya'nın kapısından giren Brezilyalı Elano Blumer, Arjantinli file bekçisi gibi yol ayrımında. Galatasaray Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel'in, teknik direktör Frank Rijkaard ile yaptığı toplantının ardından yaptığı "Neill ve Baros dışında tüm yabancılar gidebilir" açıklaması sonrası gözler Elano'ya çevrildi. Üstünel'in bu açıklamayı, Rijkaard'ın gelecek sezona dair planlaması sonrasında yaptığı ve büyük hayal kırıklığı yaratan Elano'nun gözden çıkartıldığı ifade edildi. Hollandalı teknik adamın forvet arkasında yeterli verimi alamadığı sambacının, Dünya Kupası öncesi Brezilya Milli Takım kampından 3 hafta önce ülkesine dönmek istemesi de bardağı taşıran son damla oldu.
Sporx Anasayfasına Dön