Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Futbola kar engeli! 3 maç...

Futbola kar engeli! 3 maç...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 23. haftada yapılacak 3 maç, yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Twitter hesabından yapılan açıklamada, bugün oynanması gereken İstanbul'daki Sarıyer-Kırklarelispor ve Tepecikspor-MKE Ankaragücü ile İzmit'teki Kocaeli Birlikspor-Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçlarının hava şartları nedeniyle ertelendiği bildirildi.

Üç karşılaşmanın da 18 Mart Çarşamba günü oynanacağı belirtildi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Kocaeli Birlikspor Kulübü Başkanı Fahrettin Kandemir, yaptığı açıklamada, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Marmara Bölgesi'nde bugün oynanacak maçların ertelendiğinin kendilerine duyurulduğunu söyledi.

Kurdukları 10 kişilik ekiple sahalarını temizlediklerini ifade eden Kandemir, "Keşke oynayabilseydik fakat oynanmıyorsa da yapacak bir şey yok. Artık gelecek maça bakacağız. Takımımızın moral ve motivasyonu çok iyiydi. Takımımız ligde üst sıralara doğru gidiyor. İyi bir ivme yakaladık, inşallah bu böyle devam edecek" diye konuştu.

Haber; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön