Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Google News

Garnett, Thon Maker'la yine özel çalıştı!

NBA'de Minnesota Timberwolves ve Boston Celtics formaları altında efsaneleşen, 15 defa All Star seçilen büyük efsane Kevin Garnett'in, bir kez daha Milwaukee Bucks'un genç pivot/forveti Thon Maker ile özel olarak çalıştığı belirtildi. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Genç oyuncuyla geçtiğimiz yıl da çalışan ve bu yıl Maker'ın oyununa ciddi katkı yaptığı düşünülen Garnett, Maker'a yine destek olacak olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Maker hakkında konuşan Garnett: "Çok büyük bir potansiyel. Kariyerinde bir gün MVP olacak kadar iyi bir oyuncu olabilir. Bu, onun sadece bunu ne kadar istediğine ve ne kadar çalıştığına bağlı." ifadelerini kullanırken, Maker'ı kendisinin modern bir kopyası olarak tanımladı.

Sudan vatandaşı olan başarılı oyuncu gerek 4 gerekse de 5 numarada forma giyebiliyor. Giannis Antetekounmpo önderliğinde yapılanan Milwaukee projesinin önemli parçalarından biri olarak görülen, 20 yaşında ve 2.16 boyunda olan Maker, bu sezon çıktığı maçlarda 17.2 dakika süre bulurken 4.6 sayı ve 3.1 ribaund ortalama ile oynadı.

Haber; Sporx.com
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön