Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri
Gemileri yaktı, 5 kuruşsuz kaldı!

Gemileri yaktı, 5 kuruşsuz kaldı!

Tolga Zengin ve Cenk Gönen'in yokluğunda Beşiktaş'ın kalesi için tek alternatif olarak kalan Günay Güvenç, Temmuz ayında Mersin İdman Yurdu'na kiralanmış, Eylül'de ise hiç oynamadan Beşiktaş'a dönmüştü.

İşte Ahmet Nur Çebi'nin ağzından genç kalecinin bu süreçte yaşadıkları:

"Günay Güvenç, Mersin'in 150 bin Euro'luk alacağına karşılık senet imzalayıp, 500 bin Euro'luk teminata 'Evet' diyerek sözleşmesini feshetmiş. Bunu ne cesaretle yapmış anlayamadım. Senetleri Ocak ayına kadar kendisi ödedi. Geri döndüğünde yanıma çağırıp, 'Sana çok kızgınım. Bu rahatlığı nereden buldun?' dedim. Günay 'Geleceğimin Beşiktaş'ta olduğuna inanıyorum. Her şeyde bir hayır vardır' yanıtını verdi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
"YANLIŞ YAPTI, ADAM OLMAK ZORUNDA"

Ben de 'Her şeyi göze almışssın, tamam' karşılığını verdim. Yöneticimiz Mete Vardar'a da Günay Güvenç'in büyük yanlış yaptığını ve mutlaka adam olmak zorunda olduğunu belirttim. Kalacak yer, günlük hayattaki giderleri konusunda sıkıntılıydı. Sağ olsun Mete onunla çok ilgilendi. Günay, beni gördüğünde hemen başını önüne eğer. Büyük sıkıntılar yaşadı ama şu anda aylık maaşı 10 bin Euro. Senede 150 bin Euro civarında kazanıyor."

Haber; Sabah
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön