Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Gençlerbirliği'nde iki eksik

Gençlerbirliği'nde iki eksik

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Gençlerbirliği, hazırlıklarını akşam antrenmanıyla sürdürdü.

Kulüpten yapılan açıklamada, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör İbrahim Üzülmez yönetimindeki antrenmanın kuvvet ve kondisyon çalışmalarıyla başladığı belirtildi. Ardından takımın iki gruba ayrıldığı, bir grubun ayak tenisi oynadığı, diğer grubun ise 3'e 1 ve 4'e 2 top kapma çalışması yaptığı kaydedildi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Teknik direktör Üzülmez'in de katıldığı dar alanda çift kale maçla sona erdiği belirtilen antrenmana, sakatlığı süren Ferhat Görgülü'nün katılmadığı, Belaruslu stoper Politevich'in ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştığı aktarıldı.

Haber; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön