Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri
'Gerçek Ömer'i herkese göstereceğim'

"Gerçek Ömer'i herkese göstereceğim"

Kiralık gittiği Eskişehirspor’da iyi bir sezon geçiren Ömer Şişmanoğlu, Beşiktaş’a geri dönüyor. 25 yaşındaki golcü, siyah-beyazlı yönetimin ifadesiyle yeni transferlerden biri oldu.

İki yıl önce 1 milyon 650 bin euro bonservis karşılığında Antalyaspor’dan transfer edilen ve 2014-15 sezonunu Eskişehirspor’da kiralık geçiren Ömer, kırmızı-siyahlı forma altındaki performansıyla yeniden göze girdi. Siyah-beyazlı yöneticiler, “Kiralık giden futbolcular iyi performans gösterdikleri zaman kendilerini yeniden kanıtlama şansı buluyorlar. Ömer bizim oyuncumuz ama yeni bir transfer yapmış gibiyiz. İyi bir forveti kampa götürüyoruz” dedi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Beşiktaş’tan kiralık gittiği için moralini bozmayan ve tam tersine daha çok çalışan Ömer Şişmanoğlu ise kamp döneminde Teknik Direktör Şenol Güneş’in gözüne girmek istediğini dile getirdi.

Genelde oyuna sonradan girerek attığı gollerle adından söz ettiren ve önemli bir hamle oyuncusu olarak dikkat çeken Ömer, Beşiktaşlı yöneticilerle yaptığı görüşmelerde, “Yeni hocamızın beni kampa davet etmesi gurur verici. Eskişehirspor’da iyi bir sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Ancak gelecek sezon Beşiktaş’ta kalıcı olmak istiyorum. Bunu Almanya ve Avusturya kamplarında herkese göstereceğim. Şenol Güneş hocamız ile birlikte geçen sezondan daha iyi bir performans göstereceğime inanıyorum” yorumunu yaptı.

10 gol

Ömer Şişmanoğlu 2013-14 sezonunda Beşiktaş forması giyerken 10 maçta 2 kez golle buluştu. 25 yaşındaki Ömer geçen sezon ise Eskişehirspor forması altında 25 resmi maça çıktı ve rakip fileleri 10 kez havalandırdı.

Haber; Milliyet
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön