Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri
Giresun'da zorlu Antalyaspor mesaisi başladı

Giresun'da zorlu Antalyaspor mesaisi başladı

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor, hafta sonu oynanacak Antalyaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Kulüp tesislerinde teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde futbolcular düz koşunun ardından teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalyaspor karşılaşmasında puan almayı hedeflediğini anlattı.

Sözeri, Antalyaspor karşılaşmasının iki takımın ligde bulundukları konum nedeniyle zor geçeceğini dile getirerek, "Antalyaspor yukarılara oynuyor. Biz de ligdeki konumumuzu garantilemek istiyoruz. Bu nedenle iki takım için de zor maç olacak. Giresunspor olarak bugüne kadar zor maçlardan alnımızın akıyla çıktık. Antalyaspor maçından da alnımızın akıyla çıkacağız. Bu maçtan da iyi sonuçla ayrılacağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Ligin bitimine 7 hafta kaldığına işaret eden Sözeri, "Ligin bitimine 7 maç kaldı. Bu maçlardaki 21 puana talibiz. Maç maç giderek alabileceğimiz kadar puan alıp, ligi en iyi yerde tamamlamak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Haber; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön