Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Hakem tatil kararı verdi!

Hakem tatil kararı verdi!

Türkiye ile Finlandiya'nın Avustuya'da karşı karşıya geldiği maçın bitimine 2 dakika kala yaşanan olayların ardından karşılaşmanın hakeminin raporlarında maçı 'tatil' ettiği öğrenildi.

Karşılaşmada Finlandiya'nın attığı golün ardından taraftarların sahaya girişi nedeniyle bitişe 2 dakika kala yaşanan olaylar maçın resmi kayıtlarda tatil edildiği şeklinde geçmesine neden oldu. Avusturyalı hakem Manuel Schüttengruber'in güvenlik güçleri ile birlikte yaptığı görüşmeler neticesinde tatil kararını verdiği belirtilirken raporun da FIFA'ya bu şekilde yansıyacağı ifade edildi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Maçla ilgili verilecek kararlar merakla beklenirken Milli Takım'ın yaşanan olaylar nedeniyle ceza alabileceği de gündeme geldi.

Haber; Sporx.com ve DHA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön