Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Heynckes memnun değil; 'Daha iyi olmalıyız'
Google News

Heynckes memnun değil; "Daha iyi olmalıyız"

BayernMünih'in teknik direktörü JuppHeynckes, Sevilla'yı deplasmanda 2-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla HATALAR YAPTIK

İlk yarıdaki oyuncularını eleştiren Jupp Heynckes, "İyi başladık ve kendimize çok güvendik. Sonrasında hatalar yapmaya başladık. Orta sahada kötü bir şekilde organize olduk. Devre arasında çok net konuştu. İkinci yarıda maçı kontrol ettik." şeklinde konuştu.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
DAHA İYİ OLMALIYIZ

Daha iyi oynamaları gerektiğini vurgulayan tecrübeli teknik adam, "Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorsak, bu maçtan daha iyi oynamalıyız. Ancak şu an için kazanmak önemli" ifadelerini kullandı.

RIBERY: DEVRE ARASINDA...

Maç sonu açıklamalar yapan Ribery, "Yediğimiz gole çok iyi tepki verdik. İkinci yarıyı harika oynadık. Sevilla'da kazanabilmek çok önemliydi. İlk yarı iyi organize olamadık. Devre arasında Heynckes gereken mesajları verdi. Sonrasında iyi oynadık" dedi.



 

Haber; Sporx.com dış haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön