Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri
Ibra'ya şok! Kazandığı vergiye gidecek!

Ibra'ya şok! Kazandığı vergiye gidecek!

Fransa Hükümeti'nin 2013 yılı bütçesinde aldığı vergi kararı, Fransız futbolunda büyük tepkiyle karşılandı.

Yeni vergi düzenlemesine göre; hali hazırda 70 bin euronun üzerindeki gelirlerde %40 olan vergi oranı, 150 bin euronun üzerindeki gelirler için %45'e çekildi. 1 milyon euronun üzerindeki gelirlerin ise % 75'i vergi olarak alınacak.

Fransa Profesyonel Futbolcular Birliği'nden konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Bu karar Fransız futboluna büyük darbe vurabilir. 2011'deki kaybımız 130 milyon euroyu buldu. Bu yeni kararla kaybımız çoğalacak" denildi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Bu yeni vergi kararına göre Fransız medyasına göre yıllık 9 milyon euro kazandığı söylenen Zlatan Ibrahimovic, gelirinin 6 milyon eurodan fazlasını vergi olarak ödemek zorunda kalacak.

Haber; Sporx.com dış haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön