Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
İspanyollar'dan sürpriz iddia: 'Fenerbahçe el sıkıştı'
Google News

İspanyollar'dan sürpriz iddia: "Fenerbahçe el sıkıştı"

Fenerbahçe'nin, Emre Çolak'ın Depertivo'dan takım arkadaşı Juanfran Moreno ile ilgilendiği öne sürüldü. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Deportivo kulübünün bölgesi Galiçya merkezli gazete La Voz'da çıkan haberde; Fenerbahçe ile Juanfran'ın anlaştığı belirtildi. Fenerbahçe'nin Juanfran'a uzun vadeli bir kontrat önerdiği, 28 yaşındaki yıldız sağ kanat oyuncusunun da kariyerinin son büyük kontrat fırsatını kaçırmak istemediği için sarı lacivertlilere sıcak baktığı bilgisi verildi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Aleix Vidal'in sezonu kapatması sonrası Barcelona için adı geçen Juanfran Moreno'nun bonservisinin 2 milyon euro civarında olduğu ve bu rakamın Fenerbahçe'nin FFP kısıtı nedeniyle sıkıntı yaratmayacağı kaydedildi. Juanfran'ın bonservisinin olduğu Watford kulübünün de oyuncuyu satmaya sıcak baktığı ifade edildi.

Bu sezon Deportivo'nun en çok forma giyen oyuncusu olan Juanfran, kariyerinde daha önce Getafe, Villarreal, Real Madrid gibi kulüplerin altyaplarında oynadıktan sonjra Betis, Watford ve son olarak Deportivo'da oynadı. Juanfran, bu sezon 29 resmi maçta 6 asist yaptı.



Haber; Sporx.com dış haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön