Geri
İleri
Jorge Jesus ezberini bozdu
Kadroda sık sık yaptığı değişiklikler için yapılan eleştirilere, "Benim için ideal 11 yok, oynamaya müsait futbolcular var" karşılığını veren Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Galatasaray derbisinden sonra ezberini bozdu.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
İŞARETLE
Portekizli çalıştırıcı, ligdeki son 5 maçında 17 farklı ismi 11'inde kullansa da 9 oyuncuyu 4 ve üzeri karşılaşmada oynattı. 68 yaşındaki çalıştırıcı, değişiklikleri genellikle sakatlıklar ve cezalılar nedeniyle yaparken ideal iskeletiyle oynamayı fazla tercih etmedi.
4 galibiyet-1 beraberlik çıkarılan bu süreçte Altay, Arao, Samet, Ferdi, Szalai ve Valencia ilk kadroya yazılanlar oldu. Lincoln, İrfan Can ve Batshuayi de arkadaşlarını izledi. Jesus, ayrıca Zajc, Crespo, Mert ve Rossi'yi sıkça tercih etti. Alioski, Emre Mor ile King bekleneni veremezken 1'er kez forma şansı buldu. Arda Güler ise sadece 1 müsabakada 11'de oynadı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
VAZGEÇİLMEZLER4 galibiyet-1 beraberlik çıkarılan bu süreçte Altay, Arao, Samet, Ferdi, Szalai ve Valencia ilk kadroya yazılanlar oldu. Lincoln, İrfan Can ve Batshuayi de arkadaşlarını izledi. Jesus, ayrıca Zajc, Crespo, Mert ve Rossi'yi sıkça tercih etti. Alioski, Emre Mor ile King bekleneni veremezken 1'er kez forma şansı buldu. Arda Güler ise sadece 1 müsabakada 11'de oynadı.

Haber; Sabah, Fotoğraf; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer Haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Fenerbahçe


