Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Karşıyaka, Muhammed'i G.Saray'a bırakmıyor
Google News

Karşıyaka, Muhammed'i G.Saray'a bırakmıyor

Pınar Karşıyaka Basketbol Şube Başkanı Serdar Işıldar, Galatasaray Odeabank'la söz kestiği öğrenilen şutör guard Muhammed Baygül'le yeniden görüşeceklerini söyledi.

Muhammed'in menajeriyle bayram tatilinde temas kurduklarını belirten Işıldar, "Bize herhangi bir kulübe imza atmadıklarını, Muhammed'in önceliğinin Karşıyaka olduğunu söyledi. Tekrar masaya oturacağız" dedi.

Serdar Işıldar, bu yıl için 900 bin TL ücret alacak pivot Egemen Güven'le hafta sonuna kadar görüşüp sözleşmesinde indirim talep edeceklerini belirtti. Altyapı patentli 21 yaşındaki pivot, geçen sezon da yıllık ücretinde yüzde 30 indirim yaptı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla
--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Pınar Karşıyaka'yla olan 4 yıllık sözleşmesinin son yılına giren 2.10 boyundaki basketbolcu için kulübe transfer tekliflerinin geldiği belirtildi.


Haber; DHA
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön