Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Kayserispor'dan Konyaspor ve TFF'ye tepki!
Sporx'e ücretsiz abone ol, ilk bilen sen ol!

Kayserispor'dan Konyaspor ve TFF'ye tepki!

Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın, Konyaspor'un Kayserispor maçı için tekrar başvuruda bulunmasının ardından sert açıklamalarda bulundu. Açıkalın, TFF ve Konyaspor yönetimine tepki göstererek, "Kayserispor bileğinin hakkıyla kazandı, kimse sinir uçlarımızla oynamasın" dedi.

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun, "Konyaspor-Kayserispor maçında VAR hakemi yabancıydı. Çizgiyi defans oyuncusundan değil, atak oyuncusundan çiz dedi. Zaten görüntülerde de ofsayt yok. Bunu yapan şirket var, o kişiyi bir daha göndermemelerini söyledik" açıklamalarına da yanıt veren Açıkalın, sürecin yönetiliş biçimine tepki gösterdi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Kayserispor Başkanı, tartışmaları sürdürmeye çalışan taraflara karşı sert bir tutum sergileyerek, "Bu konuyu uzatmaya çalışsalar da yavan kalıyor. Kayserispor hak ettiği bir galibiyet aldı, bunun üzerine gereksiz spekülasyon yaratılmasını doğru bulmuyoruz" ifadelerini kullandı.

Gerginliğin tırmandığı süreçte Kayserispor cephesinden gelen bu çıkış, futbol kamuoyunda yankı uyandırırken, Konyaspor'un yapacağı bir sonraki hamle merak konusu oldu. [Haber: Faruk Aydemir]


EFSANE GERİ DÖNDÜ! EK 1 MİLYON TL! Bu fırsatı kaçırmayın! <<<<<
Haber; Sporx.com, Fotoğraf; AA
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön

Size çok ÖZEL bir teklifimiz var,
e-mail adresini bırakın ve sürprizi bekleyin! :)
 Bilgilerimin KVKK metni çerçevesinde kaydedilmesini kabul ediyorum.
Cevap için teşekkürler.

KAPAT