Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri
Kjaer'den sakatlık sonrası ilk sözler

Kjaer'den sakatlık sonrası ilk sözler

Fenerbahçe'nin Danimarkalı futbolcusu Simon Kjaer, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemelerinde 8 Ekim'de Portekiz ile yapılacak kritik maça yetişmek istediğini, ancak önceliğinin Fenerbahçe olduğunu söyledi.

Danimarka Milli Takımı'nın 7 Eylül'de deplasmanda Ermenistan ile 0-0 berabere kaldığı 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri maçında Yura Movsisyan ile girdiği mücadele sonrasında sakatlanan ve oyunu yarıda bırakan Kjaer, Danimarka medyasına açıklama yaptı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Sahalardan 3-4 hafta uzak kalacağı açıklanan Kjaer, Danimarka'nın elemelerde 8 Ekim'de Portekiz ile oynayacağı gruptaki son maçta sahada olmayı çok istediğini kaydetti.

Kjaer, TV2 Sport kanalına yaptığı açıklamada, "Portekiz maçını bilemiyorum. Avrupa Şampiyonası için inanılmaz önemli bir maç, ancak öncelikli hedefim Fenerbahçe için hazır olmak. Bu, Portekiz maçı öncesinde gerçekleşirse o zaman her şey çok güzel olacak" ifadelerini kullandı.

Deneyimli stoper, "Her milli maçta olduğu gibi bu kez de sahada olmak için her şeyi yapacağım" dedi ve Ermeni futbolcu Movsisyan'ın kendisini sakatladığı pozisyonda sarı kartla kurtulduğu için şanslı olduğunu belirtti.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, Kjaer'in ayak bileğinde bağ kopmasının ardından, eklem etrafında ödem ve kanama oluştuğu, ayak bileği eklem kapsülünde yırtık meydana geldiği, iki kemik arasındaki zarda da ödem tespit edildiği bildirilmişti.

Haber; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön