Geri
İleri
Klopp, Ocak'ta transfere göz kırptı
Premier Lig'de bu sezon harika bir sezon geçiren ve liderlik koltuğunda oturan Liverpool'un teknik direktörü Jürgen Klopp, devre arası transfer dönemi hakkında konuştu.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
İŞARETLE
Manchester City'nin 4 puan önünde lider bulunan Liverpool'un Alman teknik direktörü, devre arasında transfer yapılacak mı sorusuna ''Kadromdan memnunum ama her zaman söylediğim bir şey var. Neler olur bilemezsin... O yüzden transfere kapıyı açık tutuyorum.'' dedi.
Önlerinde uzun bir fikstür olduğunun altını çizen Klopp, ''Eğer transfer yapabilecek durumda olursak bakarız. Çılgın bir şekilde fazla maç bizi bekliyor. Bu maçlara cevap vermemiz bizim için çok önemli. Eğer değişiklik yapabilirsek yaparız ama birini bulamazsak önümüze devam ederiz.'' diye konuştu.
--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
''YAPARSAK YAPARIZ, YAPAMAZSAK...''Önlerinde uzun bir fikstür olduğunun altını çizen Klopp, ''Eğer transfer yapabilecek durumda olursak bakarız. Çılgın bir şekilde fazla maç bizi bekliyor. Bu maçlara cevap vermemiz bizim için çok önemli. Eğer değişiklik yapabilirsek yaparız ama birini bulamazsak önümüze devam ederiz.'' diye konuştu.
Haber; Sporx.com dış haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer Haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.


