Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Kolarov için Mirsad Türkcan devrede!

Kolarov için Mirsad Türkcan devrede!

|| Son güncelleme
Fenerbahçe'de Aleksandar Kolarov transferinde ufak pürüzler kaldı. Sırp futbolcu, Martin Skrtel gibi 3 yıllık sözleşmeye imza atmak istiyor.

Sarı-lacivertliler Sırp futbolcu ile ücret konusunda anlaştı. Yıllık 2.8 milyon euroya el sıkışan iki taraf arasında sözleşme süresi konusunda problem var. Fenerbahçe 1+1 yıllık sözleşme önerirken, Kolarov, üç yılda direniyor.

33 yaşındaki futbolcunun Roma ile devam eden sözleşmesi ise en büyük sorun. Bu sorunu bizzat menajer Mirsad Türkcan çözecek. Fejsa transferinde de önemli rol oynayan Türkcan aynı zamanda Cengiz Ünder'in de menajerliğini yapıyor. Bu nedenle Roma Kulübü ile iyi ilişkileri bulunuyor. Türkcan'ın sarı-lacivertli kulübe bonservis konusunu kendisinin çözeceğini ifade ettiği öğrenildi. Bu da transferin önündeki en büyük engel olarak dikkat çekiyor.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--


Haber; Milliyet
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön