Geri
İleri
Lucescu ve Zenit'e bir şok daha! 143 günlük kabus...
Mircea Lucescu için tehlike çanları! Rusya Premier Ligi'nin 19. haftasında Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Zenit, deplasmanda Amkar ile karşı karşıya geldi. Zenit, 90 dakika sonunda Amkar'a 1-0 mağlup oldu ve zirve yarışında çok büyük bir yara aldı.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
İŞARETLE
Amkar'a Zenit karşısında galibiyeti getiren golü 33. daikada Gigolaev kaydetti.
Zenit, bu yenilgiyle 36 puanda kaldı. Lider Spartak Moskova ise 1 maçı eksik 41 puana sahip durumda bulunuyor. Amkar ise bu galibiyetle puanını 30'a yükseltti.
Önce Avrupa Ligi'nden elenen, ligde de istediği sonuçları alamayan Mircea Lucescu için Rusya'da tehlike çanları da çalmaya başladı. Rus basını, alınan kötü sonuçların ardından Mircea Lucescu ile Zenit'in yollarının ayrılabileceğini iddia etti.

Zenit, bu yenilgiyle 36 puanda kaldı. Lider Spartak Moskova ise 1 maçı eksik 41 puana sahip durumda bulunuyor. Amkar ise bu galibiyetle puanını 30'a yükseltti.
--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Rusya Premier Ligi'nin en güçlü ekiplerinden olan ve bu sezon transfere 23 milyon euro harcayan Zenit, 20 Ekim 2015'den bu yana deplasmanda resmi maç kazanamıyor. Zenit'in deplasmanda aldığı son galibiyet İrlanda temsilcisi Dundalk'a karşı oldu.Önce Avrupa Ligi'nden elenen, ligde de istediği sonuçları alamayan Mircea Lucescu için Rusya'da tehlike çanları da çalmaya başladı. Rus basını, alınan kötü sonuçların ardından Mircea Lucescu ile Zenit'in yollarının ayrılabileceğini iddia etti.

Haber; Sporx.com
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer Haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.


