Geri
İleri
Manchester City'den Galatasaray maçı sonrası büyük kayıp!
SPORX AI BAKIŞI
Açık
İngiltere Premier Lig'de 24. hafta maçında Tottenham ile Manchester City karşı karşıya geldi. Galatasaray maçından sonra Tottenham deplasmanına çıkan Manchester City 2-0 öne geçti ama skoru koruyamadı. Mücadele 2-2'lik eşitlikle bitti.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
İŞARETLE
Manchester City'nin gollerini 11. dakikada Rayan Cherki ve 44. dakikada Antoine Semenyo kaydetti.
Tottenham'da 53. ve 70. dakikalarda sahneye çıkan Dominic Solanke, attığı gollerle takımına puan kazandırdı.
İngiltere Premier Lig'de gelecek hafta Tottenham, Manchester United'a konuk olacak.


Tottenham'da 53. ve 70. dakikalarda sahneye çıkan Dominic Solanke, attığı gollerle takımına puan kazandırdı.
--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Bu beraberlik sonrası Tottenham puanını 29'a yükseltti. 47 puana ulaşan Manchester City, Arsenal'in 6 puan gerisine düştü.İngiltere Premier Lig'de gelecek hafta Tottenham, Manchester United'a konuk olacak.
Manchester City, Liverpool deplasmanına çıkacak.😬Dominic Solanke, Manchester City'ye karşı unutulmayacak bir gol attı! pic.twitter.com/NnjlAtNdek
— Sporx (@sporx) February 1, 2026


Haber; Sporx.com
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer Haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.


