Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri
Marion Jones sadece başlangıç!

Marion Jones sadece başlangıç!

Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) Asbaşkanı Sebastian Coe, doping yaptığı gerekçesiyle madalyaları elinden alınan Amerikalı atlet Marion Jones'a verilen 6 aylık hapis cezasının, ABD atletizmi için uyarı sinyali olduğunu söyledi.

Coe, BBC Radyosu'na yaptığı açıklamada, Jones'un yetkililere yalan ifade vermesi nedeniyle 6 ay hapis cezasına çarptırıldığını hatırlattı.

''İki çocuklu genç bir annenin 6 ay hapse girmesine benim de gönlüm razı olmaz'' diyen Coe, ABD atletizm otoritelerinin, ancak bu şekilde soruna ciddi biçimde eğileceklerini belirtti. Coe, ''Sporda bozulan bir dönemin farkına vardılar. Artık Amerika Anti-Doping Ajansı ve atletizm dünyası, problemin çözümü için çaba gösterir'' diye konuştu.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
32 yaşındaki Jones, 2000 Sydney Olimpiyatları'nda doping yaptığını itiraf etmiş, madalyaları geri alınmış, adı da rekorlar kitabından silinmişti.

Haber; AA
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön