Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri
Martino'dan rehavet uyarısı

Martino'dan rehavet uyarısı

SPORX DIŞ HABERLER - UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City deplasmanında 2-0'lık önemli bir galibiyet alan Barcelona'da teknik direktör Gerardo Martino takımını olası bir rehavete karşı uyardı.

Bir sonraki maçta rahat davranmaya yer olmadığını ifade eden Arjantinli teknik adam şu ifadeleri kullandı:

"City topu iyi çevirdi ama bizden daha dikine oynuyorlar. Önce topun kontrolünü ele geçirirsek onların bu direkt oynama becerisini kırarız diye düşündük. İlk 10 dakikalık bölümde biraz kontrolü kaybettik; fakat sonrasında iyi bir iş çıkardık."

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
"Sakin kalmalı ve aynı yolda ilerlemeliyiz çünkü rahatlamaya yer yok. Bir sonraki La Liga maçımızı düşünmeliyiz. Her kulvarda hedeflerimiz net. Rövanş maçında bundan daha iyi veya kötü oynayabilriz ama asla rehavete kapılamayız. Manchester City'nin aynı şekilde Bayern Münih'i yenidğini unutmamalıyız."

"Hedefimiz kazanmaktı. Bundan başka bir şey düşünmedik. Haklı bir sonuç çıktı. Turu atlamamız için aynı konsatrasyon ve ciddiyetle oynamamız şart."

Haber; Sporx.com dış haberler, Fotoğraf; Reuters
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön