Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Mersin Hantaş'ta play-off sevinci

Mersin Hantaş'ta play-off sevinci

Hentbol Erkekler Süper Lig'de play-off oynamaya hak kazanan Mersin Hantaş Sportif'te sevinç yaşanıyor.

Sportif direktör Osman Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maddi sıkıntılarla başladıkları ligde ilk yarıda çok zor günler geçirdiklerini anımsattı.

Hantaş firmasının sponsor olmasından sonra transferler yaparak kadrolarını güçlendiklerini hatırlatan Özoğlu, ikinci yarıda çıkış yakalayan takımın play-off hedefine ulaştığını ifade etti.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Özoğlu, ligde kötü günler yaşadıkları dönemde çoğu kişinin takımdan ümidini kestiğini anımsatarak, "Başkan Kayhan Kurt ve Asbaşkan Tolga Oğuz'un takıma sahip çıkması sayesinde zor günleri geride bıraktık. Mersin'de hentbolun devam etmesi adına çok güzel işler yaptık. Küme düşer denen takım play-off oynuyorsa bu, her şeye değer. Play-off'ta ligin en güçlü ekibi Beşiktaş Mogaz ile karşılaşacağız. Elimizden geleni yapacağız ancak elensek bile kötü günlerden buralara kadar gelmiş olmak gurur verici. Önümüzdeki yıl her şey çok daha iyi olacak" diye konuştu.

Özoğlu, Beşiktaş Mogaz ile 9 Nisan Perşembe günü yapacakları maçta tüm taraftarları takıma destek vermeye çağırdı.

Haber; AA
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön