Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Mersin İdmanyurdu'nda kriz çıktı

Mersin İdmanyurdu'nda kriz çıktı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda futbolcular, prim ve aylıklarının ödenmediğini öne sürerek Kardemir Karabükspor maçı öncesi antrenmana çıkmadı. Futbolcular, alacaklarının bir an önce ödenmesini isterken teknik direktör Rıza Çalımbay. kulüp başkanı Ali Kahramanlı görüştü.

Son haftalarda aldıkları farklı galibiyetler ile dikkati çeken futbolcular, yarın oynanacak Kardemir Karabükspor maçının son hazırlık antrenmanına çıkmadı. İstanbul Başakşehir maçında ödenmesi gereken 7 bin 500 TL'lik beraberlik priminin 5 bin TL'si, Kasımpaşa galibiyetinin 10 bin TL'si ve Çaykur Rizespor galibiyetinin de 15 bin TL'lik priminin eksik olarak yatırılması futbolcuları harekete geçirdi. Kardemir Karabükspor maçının primi olan 15 bin TL'nin futbolcuların hesabına yatırılmaması, prim dışında futbolcuların Ocak ayı ücretlerini alamaması ve yerli futbolcuların maç başı alacaklarının da hesaplarına geçirilmemesi Kardemir Karabükspor maçı öncesi kriz yaşanmasına neden oldu.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Antrenman için tesislere gelen kulüp otobüsüne hiçbir futbolcu binmedi. Futbolcular kendi araçlarıyla kampın yapılacağı Hilton Oteli'ne geçti.

Kriz üzerine teknik direktör Rıza Çalımbay, Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı ile görüştü. Ancak, ödeme ödeme sorunu henüz çözülemedi.

Haber; DHA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön