Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri
Mert “Stansfield” Tezgür’ün kural ihlali hakkında karar

Mert “Stansfield” Tezgür’ün kural ihlali hakkında karar

|| Son güncelleme
Oyuncu: Mert “Stansfield” Tezgür

Karar Tarihi: 16 Şubat 2015

Karar: 1 mevsim boyunca tüm resmi turnuvalardan men

 

İlgili Açıklama

NumberOne eSports Club oyuncusu Mert “Stansfield” Tezgür’ün oyun içi sohbet üzerinde gerçekleşen olumsuz davranışları (küfür ve hakaret) ile Sihirdar Kanunu’nu ihlal ettiği belirlenmiştir. Daha önce de örneklerine şahit olduğunuz üzere, özellikle profesyonel lig seviyesinde yer alan bir oyuncu ile ilgili yaşanılan benzer durumlarda eSporu ve oyuncularımızı korumaya yönelik kararlar alınması söz konusudur.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
 

Konuyla Alakalı Kural

10.2.8 Oyuncu Davranış Soruşturması: Riot Games’in bir takım üyesinin Sihirdar Kanunu, League of Legends Hizmet Şartları veya diğer League of Legends kurallarını ihlal ettiğini belirlemesi halinde; Riot Games görevlileri, takdiri kendilerine ait olmak üzere cezalar tayin edebilirler.

 

Karar

Mert Tezgür, Şampiyonluk Ligi’nde yer alan takımlarla paylaşılan ve taraflarınca da peşinen kabul edilen şartlar dahilinde, Sihirdar Kanunu’nu olumsuz davranışları ile ihlal etmiştir.

 

Uygulanmasına Karar Verilen Ceza

  • Şampiyonluk Ligi Kış Mevsimi ve Kış Mevsimi Finali süresince yapılacak tüm resmi Riot Games turnuvalarından men edilmiştir.
  • Mert “Stansfield” Tezgür’ün hesabı 7 gün süreyle uzaklaştırılmıştır, bu süre bittikten sonra ise 20 oyun boyunca sohbet kısıtlaması uygulanacaktır.


Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön