Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Motosiklet tutkunları demokrasi şehitleri için yarışacak

Motosiklet tutkunları demokrasi şehitleri için yarışacak

Kastamonu'nun Abana ilçesinde motosiklet tutkunları demokrasi şehitleri anısına yarışacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) Asbaşkanı Ogün Baysan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki askeri kalkışma hareketinin, demokrasi tarihinde kara bir leke olarak geçeceğini söyledi.

TMF olarak demokrasi şehitlerini unutturmayacaklarını vurgulayan Baysan şunları söyledi:

"Abana'da 30-31 Temmuz'daki Türkiye Su Jeti ve Fly Board Şampiyonası'nın 3. ayak yarışlarımız vardı. Abana Kaymakamlığı ve belediyenin, federasyonumuzla işbirliğiyle darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlarımızın anısına aynı tarihlerde Türkiye Demokrasi Şehitleri Kupası Motosiklet Kumsal Yarışı'nı organize ettik."

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Baysan, yarışlara sporcuların da ilgiyle yaklaştığını belirterek, 2 günlük ilan süresinde 50 civarında sporcunun etkinliğe kayıt olduğunu söyledi.

Yarın başlayacak olan yarışlarda ATV, enduro, motokros kategorilerinde yarışacak sporcular, kazanacakları para ödülünü demokrasi şehitlerinin ailelerine bağışlayacak.

Haber; AA
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön