Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Moussa Sow 'protez' için ilk kez konuştu!

Moussa Sow "protez" için ilk kez konuştu!

Fenerbahçe Orduspor'u 2-1'lik skorla geçerken Moussa Sow yine boş geçmedi ve takımının ilk golünü kaydetti.

Senegalli futbolcu maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada Sezer'in attığı golün kendisini sevindirdiğini söylerken "Bu akşam iyi oynadığımızı söyleyebilirim. Orduspor gibi çok iyi bir takımla mücadele ettik. Güzel bir futbol oynamaya çalıştık ve yetecek sayıda da gol atmayı başardık. Sezer'in gol atması beni çok sevindirdi. Bu noktaya gelmek için çok mücadele etti. İnşallah da bu başlangıç olur ve bu devam eder." ifadelerini kullandı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Yıldız golcü sakatlığının son haftalarda spor kamuoyunda çok fazla konuşulmasıyla ilgili sorulan soruya ise "İnsanlar benim sakatlığım hakkında konuşuyorlar. Ben kendimi çok iyi hissediyorum. Bu da sahada gözüküyor. Görüyorsunuz gol atıyorum. İnsanlar konuşmaya devam etsinler, ben gollerimi atıyorum. Benim için herhangi endişe edecek bir durum yok" sözleriyle cevap verdi.

Fenerbahçe eski doktoru Ertuğrul Karanlık geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada Sow'un ciddi bir sakatlığının olduğunu ve az kalsın protez takarak tedavi olmak zorunda kalacağını söylemişti.



Haber; Sporx.com
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön