Geri
İleri
Ndao: "2 puanı biz kaybettik"
Süper Lig'in 34. haftasında deplasmanda Galatasaray ile 1-1 berabere kalan Karagümrük'te Alassane Ndao, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.
Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş!
İŞARETLE
2 puanı kaçırdıklarını söyleyen Ndao, "İki puan kaçırdığımızı düşünüyorum çünkü çok net fırsatlar yakaladık. Golü attıktan sonra hemen golü yememiz bizim için iyi olmadı. Galatasaray, Türkiye'nin en büyük takımlarından bir tanesi ve sürekli atak oynamak isteyen bir takım. Bugün iyi oynadığımızı düşünüyorum." dedi.
--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Ligi en iyi yerde bitirmek istediklerini dile getiren orta saha oyuncusu, "Takımın en golcü oyuncusu olmak güzel ama kendi performansımı değil, takımın performansını düşünüyorum. 8 maça konsantre olup, ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.Haber; Sporx.com, Fotoğraf; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer Haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.


