Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Ölçüm cihazı Barça'nın hızına yetişemedi

Ölçüm cihazı Barça'nın hızına yetişemedi

Eski Celtic menajeri Gordon Strachan, 2008 yılında Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'ya 3-2 kaybettikleri ilk maç sonrası yaşanan ilginç bir olayı basınla paylaştı.

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Strachan; Prozone adı verilen sistemle asistanına rakip takımların pas istatistiklerini kaydettirdiğini, Barcelona'nın yaptığı pas sayısının 700'ü bulduğunu görünce gözlerine inanamadığını ve cihazın hata yaptığını düşündüğünü belirtti.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Daha sonra aynı dönemde Manchester United ve Milan ile de karşılaşan Celtic hocası, Manchester United'ın pas sayısının 340, Milan'ın ise Andrea Pirlo'ya rağmen 360'ta kaldığını görünce şaşkınlığının bir kat daha arttığını ve Prozone ölçümü yapan cihazın kontrol ettirilmesi gerektiğini bildirdiğini kaydetti.

Daha sonra cihazın hiç bir hatası olmadığı anlaşılınca ise, anladığı tek şeyin Barcelona'yı yenmek için yapılması gerekenin sadece dua etmek olduğunu anladığını açıkladı.

İskoç teknik adam Barcelona'nın nasıl mağlup edilebileceği ile ilgili olarakda; "Barcelona'yı bir çok farklı şekillerde durdurmak isteyen takımlar oldu. Ancak her defasında kazanan kaliteli futbolcuların olduğu takım oldu. İspanya Milli Takımı için de aynı şey geçerli. EURO2012'de bir sürü farklı stilde oynayan ülke vardı. Ancak, en iyi futbolcuların olduğu ülke; Yani İspanya kazandı" diye konuştu.

Haber; Sporx.com dış haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön