Sporx Logo
Takımım Fikstür Transferler TRANSFERLER Canlı Skor
Geri
İleri
Pınar Karşıyaka'da Jaylon Brown sevinci

Pınar Karşıyaka'da Jaylon Brown sevinci

Basketbol Süper Ligi'nde Play-Off yarı finalinde eşleştiği Anadolu Efes'le serinin ilk maçına 29 Mayıs Çarşamba günü çıkacak Pınar Karşıyaka'da Jaylon Brown'ın da iyileşmesi sevinç yarattı.

Bu sezon Carey'nin sakatlığı, Hilliard'ın gönderilmesiyle 4 yabancısı kalan Karşıyaka, Galatasaray'la oynadığı çeyrek final serisindeki maçlarda Vitto Brown ve Jaylon Brown'ın da sakatlanmasıyla sıkıntı yaşarken, tecrübeli şutörden iyi haber geldi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Galatasaray serisinin İstanbul'daki ikinci maçında kasığından sakatlanıp oyuna devam edemeyen, son maçta da forma giyemeyen Jaylon Brown iyileşip takıma döndü. Fenerbahçe Beko'nun Euroleague'de Final Four oynaması nedeniyle ligde Play-Off'taki yarı final serilerinin 1 hafta ertelenmesi Karşıyaka'ya sakatları için ilaç gibi geldi.

Haber; DHA, Fotoğraf; AA
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön