Sporx Logo
Takımım Dünya Kupası
2026
Türkiye Özel Canlı Skor
Geri
İleri
Porter Jr: 'Tüm gerginliğim, ismimi duyunca kayboldu'
Google News

Porter Jr: "Tüm gerginliğim, ismimi duyunca kayboldu"

SPORX AI BAKIŞI
AI analizi yükleniyor...
Denver Nuggets'ın Draftta 14. sıradan seçtiği Michael Porter Jr., draft edilişi sonrası düşüncelerini aktardı. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Porter Jr.'ın açıklamaları şu şekildeydi:

"Söyleyebileceğim tek şey bunun bir lütuf olduğu. Bunun üzerinde bir hak sahibi değilim. Her şey bir lütuf. Ve çok da heyecanlıyım. Benim yolum herkesinkinden faha farklıdı. Ama bu organizasyonun gelmiş geçmiş en iyi seçimini yaptığına emin edeceğim. Yalan yok, stresliydim. Tüm o stres, adımı duyunca gelen neşeyle kaybolmuş oldu. Bu, çocukluğumdan beri hayalimdi."

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
"Her şeyi yapabilen bir oyuncuyum. Ben sahadayken, kazanma şansınızın her zaman olduğunu söyleyebilirsiniz. Sahada asla kaybolmam. Kazanan biriyim. Bu takımın da kazanmasına yardımcı olacağım."

Porter, geçtiğimiz sezonun draftında girseydi 1. ya da 2. sıradan seçilebilirdi. Bu durumda, şimdi aldığı dört yıl, 12.5 milyon dolar değil, 31.2 milyon dolar olacaktı. Kolejde, Porter 10.0 sayı ve 6.7 ribaund ortalamaları ile oynamıştı.




Haber; Sporx.com
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön