Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Rahmi Pekar tebrik etti!

Rahmi Pekar tebrik etti!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ'de, deplasmanda Osmaniye Gençlik karşısında alınan 11. galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Kulüp başkanı Rahmi Pekar, yazılı açıklamasında, 16. haftada Osmaniye Gençlik'i 84-69 mağlup ettiklerini ve ligde 11. kez kazandıklarını belirtti.

Gelecek hafta da Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını, takımlarının maçın hazırlıklarına başladığını bildiren Pekar, şunları kaydetti:

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
"Hafta sonu deplasmanda Osmaniye Gençlik'i farklı skorla mağlup ettik. Öncelikle bu galibiyetten dolayı sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Takımımız seri galibiyetler almaya devam ediyor. Hedefimiz, zirvede kalıcı olmak. Fenerbahçe maçı için antrenmanlara başladık. Şu andan itibaren tek düşüncemiz hafta sonu oynayacağımız Fenerbahçe karşılaşması."

Adana ASKİ ile Fenerbahçe, 21 Şubat Cumartesi saat 16.00'da Menderes Spor Salonu'nda karşılaşacak. Adana ekibi, ligde topladığı 27 puanla beşinci, Fenerbahçe ise 28 puanla 3. sırada bulunuyor.

Haber; AA
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön