Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Rangers'a bir şok daha

Rangers'a bir şok daha

Bir önceki sezon yaşadığı ekonomik kriz sebebiyle büyük bir batağın içinde bulunan İskoçya'nın köklü ekiplerinden Glasgow Rangers'a bir şok da oyuncularından geldi.

Dailymail'in haberine göre Rangers'ın başarılı oyuncularından Steven Naismith ve Steven Whittaker'in, Glasgow ekibiyle sözleşme yenilemeyeceği ve biten sözleşmelerinin ardından başka kulüplerle görüşeceği belirtildi.

Haberde ayrıca iki oyuncunun geçtiğimiz hafta boyunca antremanlara katılmadığı ve takımdan ayrılma hususunda ciddi oldukları yazıldı.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
Özellikle kendini doğuştan Rangers tarafı olarak tanımlayan Steven Naismith'in böyle bir karar alması, camiayı büyük hayal kırıklığına uğrattı.

Hatırlanacağı üzere 49 milyon sterlinlik vergi borcu nedeniyle geçen Şubat ayında kayyuma devredilen, ardından İskoçya Futbol Federasyonu tarafından 1 yıl transfer yasağı ile 160 bin sterlin para cezasına çarptırılan 139 yıllık efsane kulübün; gelecek yıl İskoçya Premier Ligi'nde mücadele etmemesi de gündemde.

Haber; Sporx.com dış haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön