Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Rasmus Hojlund: 'Kötü bir dönemden geçiyoruz'
Google News

Rasmus Hojlund: "Kötü bir dönemden geçiyoruz"

SPORX AI BAKIŞI
Açık
Napoli forması giyen Rasmus Hojlund, Şampiyonlar Ligi'nde Porto'ya deplasmanda 4-1 kaybettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Hojlund, "Sonuç hakkında konuşmak zor. Bence şu anda gerçekten zor bir dönemden geçiyoruz ve çalışmamız gerekiyor. Birbirimize kenetlenmeliyiz ve daha iyiye gidebilecek miyiz, göreceğiz." diye konuştu.

Danimarkalı santrfor, "Saçma sapan goller yemeyi bırakmalı ve kazanmaya başlamamız gerekiyor. Bu sezon çok fazla maç kaybettik." dedi.

Rasmus Hojlund, hisleriyle ilgili, "Hayal kırıklığı, öfke... Artık hepimizin kendimizle yüzleşme zamanı geldi. Sorumluluk sadece oyuncular değil, kulüpteki herkese aittir." sözlerini sarf etti.

Haber; Sporx.com dış haberler, Fotoğraf; Imago
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön