Sporx Logo
Takımım Fikstür Puan Durumu Canlı Skor
Geri
İleri
Real Madrid'den 1.5 milyar Euro'luk dev anlaşma!
Google News

Real Madrid'den 1.5 milyar Euro'luk dev anlaşma!

Real Madrid'in, adidas ile olan forma sponsorluğu anlaşmasını tam 1.1 milyar Euro karşılığında yendiliği öne sürüldü. Sporx’i buradan Google’da işaretle, en özel haberlere ilk sen ulaş! İşaretle İŞARETLE Tıkla Marca'da yer alan habere göre; Real Madrid, adidas ile olan anlaşmayı uzatmak için 1.1 milyar Euro karşılığında anlaşma sağladı. Ayrıca, bu rakamın çeşitli satış gelirleriyle birlikte yıllık maksimum 150 milyon Euro'ya kadar çıkabileceğini ve Real Madrid'in 10 yıl sonra 1.5 milyar Euro gelir elde edebileceği belirtildi. Real Madrid'in forma başına yüzde 22.5'luk ekstra bir gelir aldığı da kaydedildi.

--Haber reklamdan sonra devam ediyor--
140 sayfalık kontratta her şeyin yer aldığı, küme düşme maddesinin bile bulunduğu vurgulandı. Real Madrid'in ilk 5 yıl içinde ligi kazanması halinde 2.5, son 5 yıl ise 3.5 milyon Euro bonus alacağı, Şampiyonlar Ligi'ni kazanmanın ilk 5 yıl için karşılığının 5, sonraki 5 yıl içinse 7 milyon Euro olduğu yazıldı.

Real Madrid'in toplam 17 sponsorluk anlaşması olduğu ve bir diğer sponsoru Fly Emirates'ten de yıllık 70 milyon Euro kazandığı hatırlatıldı.

İspanyol devinin geçen sezon sponsorluklardan toplam 305.24 milyon Euro kazandığı bilgisi de verildi.

 

Haber; Sporx.com dış haberler
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Diğer haberleri görmek için aşağıya kaydırın.
Sporx Anasayfasına Dön yukarı ok
Sporx Anasayfasına Dön